Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Categorie:

Kantooradres

Rijschool Motorway
Jan Luykenlaan 1
2533 JK Den Haag
E: [email protected]
T: 070 326 53 61
M: 06 21 24 88 65
IBAN: NL84 INGB 0005 2846 20
KvK: 27274469

Motorway is KNMV gediplomeerd

Rijschool Monster Motorway | Motor- Autorijschool


Het hebben van een rijbewijs is natuurlijk heel erg handig. Voor het verkrijgen van een rijbewijs is het natuurlijk wel een vereiste dat er een aantal rijlessen worden gevolgd. Rijschool Motorway Monster biedt u deze mogelijkheid. Rijschool Motorway heeft een aantal dingen die worden aangeboden in Monster. Zo kunt u natuurlijk rijlessen volgen voor een autorijbewijs, motorrijbewijs en natuurlijk ook theorielessen. Als het hebben van een rijbewijs voor u snel moet gebeuren, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een van de spoedcursussen die wij aanbieden.

Opties voor dé rijschool in Monster

Zoals gezegd kunt u in Monster verschillende trajecten kiezen voor het behalen van uw rijbewijs. Aan elk traject zit natuurlijk wel een ander prijskaartje. Als u uw autorijbewijs wilt halen in het tempo dat u zelf het prettigst vindt is de reguliere opleiding voor u de beste keus. Bij de reguliere opleiding zit u aan niks vast en betaalt u gewoon per les. Bij deze keus zit niks inbegrepen, u heeft alleen de mogelijkheid om bijvoorbeeld een tussentijdse toets te maken voor een voordelige prijs. Van uw rijinstructeur zult u te horen krijgen wanneer u in zijn ogen klaar bent voor het succesvol afronden van een rijexamen.

Spoedcursus bij Rijschool Monster

Als u uw rijbewijs wilt halen in een bepaalde tijdsperiode kan dit ook bij Avanti! In Dordrecht bieden we de volgende spoedcursussen aan: 6 weeks (24 lessen) – 8 weeks (30 lessen) – 10 weeks (40 lessen) – 10 daags (25 lessen) – 15 daags (30 lessen)
Bij de cursussen van respectievelijk 6, 8 en 10 weken is er de verplichting dat u elke week 2 lesblokken moet volgen. Elke les duurt 50 minuten, en u of de rijinstructeur kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld 2 lessen achter elkaar in te plannen. Dit zou dan vallen onder 1 lesblok. Bij de 10 en 15 daagse cursussen rijdt u respectievelijk 2 en 3 weken van maandag tot en met zaterdag elke dag 2 lessen achter elkaar. Bij alle spoedcursussen van rijschool Motorway Monster zit in de prijs uw eerste rijexamen bij het CBR inbegrepen.
Voor het behalen van uw motorrijbewijs bieden wij een traject aan dat u zelf kunt invullen. Er worden geen spoedcursussen aangeboden. In Monster heeft u ook de mogelijkheid om theorielessen te volgen. Dit gaat in een pakket van 3 lessen van 3 uur lang. Het theorie-examen wordt gemaakt aan het eind van de week. Bij deze theorielessen kunt u kiezen om boeken van ons te kopen. Wie bieden een theorieboek en een opdrachtenboek aan. Je kunt ook deelnemen aan de lessen met boeken die u niet bij ons heeft aangeschaft.

In contact komen met rijschool Monster

In Monster biedt rijschool Motorway Monster zoals net beschreven een aantal opties voor u met betrekking tot het halen van dan wel uw autorijbewijs, motorrijbewijs of theoriebewijs. U kunt kiezen voor een aantal spoedcursussen en natuurlijk ook gewoon een vrijblijvende opleiding die u compleet naar eigen wens kunt invullen. Voor de prijzen van alle mogelijkheden verwijzen wij u door naar onze brochure. Als u nog vragen heeft staan wij natuurlijk altijd voor u klaar!

Rijschool Motorway is dé rijschool in Monster

Meer informatie over het volgen van rijschool Motorway Monster? Bel 070-3265361