Vrouwelijke Rijschool Den Haag (Rij-instructeurs)

Ben jij op zoek naar een vrouwelijke rijschool in Den Haag? Dan ben je bij Motorway.nl aan het juiste adres. Motorway heeft verschillende vrouwelijke rijinstructeurs in dienst en wij hebben al jarenlang ervaring met het goed én betrouwbaar opleiden van leerlingen. Samen gaan we voor het beste resultaat, namelijk het in één keer halen van je auto- of motorrijbewijs!

Een vrouwelijke rijschool in Den Haag

Motorway is opgericht in het jaar 2008. Sinds 2008 heeft Motorway hard aan de weg getimmerd en inmiddels zijn wij een gerenommeerde rijschool in Den Haag en omgeving. Leerlingen kunnen bij ons al terecht vanaf een leeftijd van 16,5 jaar en speciaal voor vrouwen bieden wij nu ook lessen aan die uitsluitend worden gegeven door vrouwelijke rijinstructeurs. Voel jij je meer op je gemak bij een vrouwelijke instructeur en heb jij het gevoel dat dit jouw slagingskans zal gaan bevorderen? Dan hebben wij meer dan genoeg mogelijkheden voor je!

vrouwelijke rijschool den haag

Vrouwelijke rijschool Den Haag Motorway

De voordelen van Motorway

Motorway streeft er iedere dag weer opnieuw naar om onze leerlingen zo deskundig en op een laagdrempelige manier op te leiden. We nemen de tijd voor iedere leerling en we weten dat onze leerlingen gebaat zijn bij vastigheid. Daarom profiteer je bij Motorway van de volgende voordelen:

• Deskundige en ervaren (vrouwelijke) rij-instructeurs in Den Haag
• Nieuwe, maar altijd vaste lesauto’s en motoren
• Het stapsgewijs opbouwen van het rijvertrouwen, door ervaren en betrouwbare begeleiding.
• Enkel gediplomeerde rij-instructeurs

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je voor het eerst les krijgt van een vrouwelijke rijinstructeur bij ons in Den Haag beginnen we de eerste les met het besturen van de auto. Zodra de vrouwelijke rijinstructeur merkt dat je dit onder knie hebt zal je verder gaan met de bediening van het gas- en rempedaal. De volgende stap is het schakelen van de auto en uiteindelijk komt natuurlijk ook nog de hellingproef aan bod.

Onze (vrouwelijke) rijinstructeurs in Den Haag hebben veel ervaring en kunnen ieder type leerling goed begeleiden. We bekijken en analyseren de onderdelen waar je moeite mee hebt en zorgen ervoor dat wij hier extra aandacht aan besteden, zodat ook jij zo goed mogelijk voorbereid het examen tegemoet gaat.

Contact opnemen met Motorway

Wil jij meer informatie over onze vrouwelijke rijinstructeurs in Den Haag of heb je andere vragen? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar 070-326 53 61 of door een e-mail te sturen naar info@motorway.nl.

✅ Zijn jullie een vrouwelijke rijschool?

Ja wij van rijschool Motorway zijn ook een vrouwelijke rijschool. Zo hebben wij ook vrouwelijke rij-instructeurs in dienst.

✅ Is een proefles gratis bij jullie?

Ja bij ons is de 1e proefles altijd gratis! Dit doen wij omdat we vinden dat er altijd een goede klik tussen de leerling en rij-instructeur moet zijn. Je moet je als leerling op je gemak voelen!

✅ Wanneer kan ik beginnen met rijlessen?

Bij Motorway kun je direct beginnen met jouw rijlessen. Meld je via de website aan en wij nemen binnen 12 uur contact met je op!

✅ Kan ik overal opgehaald worden?

Door onze veelzijdigheid en flexibiliteit kunnen wij je zeker van overal ophalen. Bij Motorway zal je bij alle rijlessen opgehaald en afgezet worden, waar jij dat wilt!

✅ Waarom moet ik rijlessen bij jullie?

Motorway bestaat sinds 2008, in al die tijd hebben wij al meer dan duizenden geslaagde leerlingen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een gevestigde naam in de regio Haaglanden.