Vrachtwagen

Vrachtwagen rijbewijs C halen bij rijschool Motorway

Tijdens je vrachtwagenrijlessen bij Verkeersschool Motorway krijg je de kans om te leren in een veilige omgeving. De instructeurs zullen je begeleiden bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden, zoals het manoeuvreren met een grote vrachtwagen, het correct inschatten van afstanden en het veilig navigeren door verkeerssituaties. Er bestaat niet maar één soort vrachtwagen rijbewijs. Je kan gaan voor een rijbewijs C, C1E, C1 en CE. Afhankelijk van de type C-rijbewijs moet je een aantal theoriecursussen volgen. Zo moet je de RVM1-C, VM2-C en VM3-C. De eerste stap is dus het halen van je theorie certificaat. Geen nood! Ook bij Motorway bieden we een vrachtwagentheorie cursus in 1 dag voor alle onderdelen.

De prijs voor het halen van een vrachtwagen C rijbewijs is dus voor een ieder verschillend. Het ligt eraan welk type C-rijbewijs je nodig hebt. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij van verkeersschool Motorway kunnen je hierover vrijblijvend informeren.

Het halen van je vrachtwagenrijbewijs biedt vele voordelen. Zo heb je een hele grote kans op een baan in de transportwereld en vergroot het de kansen op de gehele arbeidsmarkt.

Pakket Basic 🚚

Start morgen met je rijles

€2019,-Exclusief BTW

Pakket prijs
 • 20 lessen (60min)
 • Inclusief 1 Praktijkexamen t.w.v. €500
 • Rookvrije vrachtwagen
 • Direct beginnen
 • Vaste instructeur


Pakket online bestellen

Pakket Plus 🚚

Meest gekozen

€2860,-Exclusief BTW

Pakket prijs
 • 30 lessen (60min)
 • Inclusief 1 Praktijkexamen t.w.v. €500
 • Rookvrije vrachtwagen
 • Direct beginnen
 • Vaste instructeur


Pakket online bestellen

Pakket Premium 🚚

Kies voor zekerheid

€3600,-Exclusief BTW

Pakket prijs
 • 40 lessen (60min)
 • Inclusief 1 Praktijkexamen t.w.v. €500
 • Rookvrije vrachtwagen
 • Direct beginnen
 • Vaste instructeur


Pakket online bestellen

MEGA DEAL 🚚

ALL-IN Vrachtauto Rijbewijs

€3699,-Exclusief BTW

Pakket prijs
 • 26 lessen (60min)
 • Inclusief 1 Praktijkexamen
 • Eendaagse RVM1-C theoriecursus + theorie-examen
 • Eendaagse VM2-C theoriecursus + theorie-examen
 • Eendaagse VM3-C theoriecursus + theorie-examen
 • Vaste instructeur
 • Code 95 toets besloten terrein
 • Code 95 praktische toets
 • Inclusief gratis spoedcursus


Pakket online bestellen

Toeslag voor rijbewijs CE €10 per uur.

Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW, inclusief CBR kosten, administratieve kosten en vrachtauto gebruik tijdens examen.

Meer lessen nodig?

Vervolgpakket 9 vrachtwagenrijlessen voor €790,-

Reguliere Rijopleiding

Mocht je geen interesse hebben om een pakket te kiezen, dan bestaat de mogelijkheid om je rijbewijs te halen op basis van losse lessen. Hier vindt je de kosten van alle losse onderdelen.

Vrachtwagen rijbewijs C halen

Als je je vrachtwagenrijbewijs wilt halen en direct aan de slag wilt gaan als vrachtwagen chauffeur moet je eerst theorie en vervolgens praktijkexamen gaan afleggen. Rijschool Motorway biedt een compleet pakket aan waarbij u alle essentiële vaardigheden die nodig zijn om een vrachtwagen te bedienen zult oefenen. Zo zul je leren omgaan met de schakelpatronen voor versnellingen, remmen en andere functies van een vrachtwagen.

Rijbewijs C1 met of zonder code 95?

Het rijbewijs C1 is geschikt voor wie een camper of kleine vrachtwagen wil besturen met een maximummassa van 3.500 – 7.500 kilo. Wil je echter beroepsmatig aan de slag, dan is het noodzakelijk te kiezen voor het vrachtwagen rijbewijs C1 met code 95. Toelatingsvoorwaarden zijn dat je ten minste 18 jaar dient te zijn en (in de meeste gevallen) in het bezit bent van rijbewijs B. 

Hierbij is de keuze voor een goede, kwaliteitsvolle rijschool die oog heeft voor wat jij nodig hebt de beste start die je maar kunt wensen. Een rijschool die het vuurtje in jou verder aanwakkert en je motiveert om op jouw eigen tempo alle kneepjes van het vak te leren. 

Proefles Losse rijles Praktijkexamen CBR Toets besloten terrein Laden en lossen toets Ééndaagse theoriecursus
€ 99,- ex BTW €79,- ex BTW € 520,- € 375,- ex BTW € 375,- ex BTW €250,- per onderdeel inclusief examen
Autorijles (60 min.) Automaat toeslag per uur
€ 48,- € 7,50,-
Proefles gratis bij afname pakket Faalangst examen
Anders €30,- € 350,-
Ééndaagse theoriecursus TTT Tussentijdse toets
€ 89,- € 200,-
Praktijk examen BNOR EXAMEN
€ 300,- € 345,-
Losse rijles
€79,- ex BTW
Losse proefles (90 min)
€99,- ex BTW
Praktijkexamen CBR
€ 520,-
Toets besloten terrein
€ 375,-  ex BTW
Laden en lossen toets
€ 375,- ex BTW
Ééndaagse theoriecursus
Vraag naar de voorwaarden

Slagen voor theorie vrachtwagen in 1 dag

Onderdeel van het slagen voor je rijbewijs C1 is het doen van theorie-examens, waaronder RVM1-C (Rijbewijs en Vakbekwaamheid module 1-C). Pas zodra je dat op zak hebt, kun je deelnemen aan de andere benodigde onderdelen. Het opgaan voor het praktijkexamen C1 is ook pas mogelijk zodra je RVM1-C hebt behaald. Voor de resterende theorie-examens, VM2-C en VM3-C, geldt deze verplichting niet. Die kunnen namelijk ook ná het praktijkexamen worden afgelegd. 

Bij Rijschool Motorway maken we het bovendien voor iedereen mogelijk om de theorie voor vrachtwagen rijbewijs glansrijk in slechts 1 dag te halen, dankzij onze 100% slagingskans. 

Vraag direct een proefles aan

Wil je zelf al onze voordelen ervaren, dan is het mogelijk een gratis proefles aan te vragen. Bovendien hanteren we nooit een lange wachttijd. Hierdoor zit je waarschijnlijk al eerder achter het stuur dan vooraf gedacht. Bevalt de proefles je, dan kies je in overleg met jouw instructeur voor het voor jou meest ideale lespakket inclusief aantrekkelijk tarief. 

Mocht je vragen hebben over onze diensten of direct een proefles vrachtwagen rijbewijs willen aanvragen, maak dan gebruik van de verschillende contactopties die we je te bieden hebben. Vul bijvoorbeeld het online contactformulier in, stuur een e-mail of spreek direct één van onze medewerkers door te bellen naar het genoemde telefoonnummer.