Rijschool Den Haag Slagingspercentage

Motorway, dé rijschool uit de regio Haaglanden met een van de hoogste slagingspercentages uit Den Haag. Voordelige rijlessen en in éen keer slagen voor uw rijbewijs. Rijschool Den Haag Slagingspercentage van ruim 85% slaagt bij ons altijd in 1 keer. Bereken zelf uw slagingskans voor het behalen van het rijbewijs en maak een keuze uit een door ons aanbevolen kwaliteitsrijschool.

U kunt zelf de kwaliteit van de rijschool in uw omgeving beoordelen door haar slagingspercentage te vergelijken met het landelijk gemiddelde en andere rijscholen in uw omgeving.

Hiermee kiest u voor een betere rijopleiding en verhoogd hiermee de verkeersveiligheid.

Wij zijn een nieuwe jonge dynamische autorijschool in de regio Den Haag met een hoog slagingspercentage. Onze rij-instructeur is geheel opgeleid volgens de laatste methode en dus helemaal up-to-date. Wij geven les met als uitgangspunt: de leerling doet altijd z`n best dus we houden het graag gezellig in de auto.

U heeft altijd les van 1 vaste rij-instructeur.

Slagingspercentage rijschool den haag

Slagingspercentage rijschool den haag

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, onder contact staan al onze gegevens.

De inschrijving bij onze autorijschool gebeurt telefonisch of als u vlakbij woont kunt u ook aanbellen . Zodra de 1e afspraak gemaakt is wordt u thuis opgehaald of op een andere plaats mits dit allemaal op berijdbare afstand is. Dus ook op uw werk of bij uw school.

Ons motto: Alles kan zolang het maar veilig blijft.

Slagingspercentage Rijscholen Den Haag

Dus bij autorijschool Motorway staat plezier voorop. Voor een proefles klikt u op contact en maakt u daar een afspraak ( deze is niet kosteloos en duurt een uur ). Onze rijinstructeur is extra gecertificeerd in het begeleiden van mensen met faalangst en/of examenvrees. Dus ook deze personen zijn welkom bij autorijschool Motorway

Heeft u al een rijbewijs en durft u niet meer te rijden ? Aarzel niet en maak een afspraak. Wij helpen u weer op weg.

Alle praktijkopleidingen worden gegeven door vakbekwame en volledig bijgeschoolde instructeurs. Tijdens uw opleiding krijgt u van dezelfde instructeur les. De lessen worden gegeven in een Volkswagen Golf, die voorzien is van alle veiligheidsvoorzieningen zoals ABS en airbags. Je wordt thuis opgehaald voor de praktijklessen.

Praktijkexamens worden, in overleg met u, door ons bij het CBR gereserveerd. Wij maken hiervoor gebruik van het online systeem. Door onze hoge slagingspercentage in Den Haag weten wij als geen ander hoe wij de leerling goed klaar stomen voor de praktijkexamen voor de Auto, Motor, Scooter of Aanhanger!

Wij hebben hierdoor onder andere de mogelijkheid om al geruime tijd van te voren examens te reserveren, waarna wij u nog tot 2 weken voor het examen kunnen indelen.

De normale wachttijd voor het praktijkexamen ligt tussen de 6 en 8 weken. U moet er echter wel rekening mee houden dat wij gebonden zijn aan de ter beschikking gestelde capaciteit van het CBR. Heeft u een vraag over de slagingspercentages in Den Haag en/of over onze rijschool? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staat je graag te woord!

✅ Wat is jullie slagingspercentage?

tips rijbewijs halen

Wij van Rijschool Motorway hebben een zeer hoog slagingspercentage. Zo ligt het gemiddelde slagingspercentage bij ons op ruim 75%!

✅ De beste rijschool van Den Haag?

Door onze jarenlange ervaring sinds 2008 hebben wij alle nodige kennis en ervaring opgedaan. Zo hebben wij al honderden leerlingen geholpen met het behalen van hun rijbewijs!

✅ Geven jullie naast auto ook andere rijlessen?

Wij geven al jarenlang rijles voor de categorie: Auto, Motor, Bromfiets, Aanhanger en Taxi!

✅ Waar geeft Motorway rijles?

Wij geven in heel de regio Haaglanden rijles. Woon je bijvoorbeeld in Delft, Pijnacker, Voorburg of Den Hoorn? Dat is voor ons geen probleem. Wij helpen je graag op weg.