Proefles Aanvragen

Aanmelden Proefles!

Direct een proefles aanvragen? Zo kan je direct kennis maken met jouw vaste rij-instructeur. Wij vinden flexibiliteit en vrijheid erg belangrijk, vandaar dat we na de 1e proefles direct kijken naar je zwakke- en sterke punten.

Na je aanmelding zullen wij binnen 48 uur contact met je opnemen!

  • Direct rijlessen (geen wachtlijst voor de auto, motor, vrachtwagen en taxi opleiding)
  • Vaste rij-instructeur (Auto- en motorrijlessen)
  • Hoog slagingspercentage
juni 2024
ma di wo do vr za zo
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Rijschool Motorway biedt auto, motor, taxi en aanhanger rijlessen aan. Door onze jarenlange ervaring sinds 2008 en onze unieke lesmethode zijn wij in staat om voordelig, snel en op een leuke manier jou te laten slagen voor je rijbewijs! Bij ons heb je geen lange wachttijden en kun je direct van start met je rijlessen. Een eerste proefles kost slechts €30,-. We vinden het belangrijk dat je meteen een goede klik moet hebben met je rij-instructeur en dat er een leuke sfeer moet zijn.

Recensie door Mark Lambooij:

”Bij de eerste stap die ik bij Motorway binnen zette was het gevoel al uitstekend! Een hartelijk ontvangst en een persoonlijke benadering. Eerst nam ik een proefles om laagdrempelig kennis te maken, hierna koos ik voor een pakket.

Deze rijschool is niet gedreven om het geld uit je zak te kloppen maar om je spoedig te laten slagen, zonder onnodige lessen. Iets wat je overigens wel bij vele rijscholen ziet/hoort.

Alvin was mijn instructeur. Hij is geduldig, kritisch en geeft de juiste tips om de controle over de motor te krijgen. Omdat ik geen eerdere rijervaring had, heb ik voor de zekerheid een paar extra lessen genomen voor mijn AVB. Waar ik aan mijzelf twijfelde had de instructeur het volste vertrouwen. Resultaat: in 1x geslaagd voor mijn AVB examen. De beste Rijschool Den Haag in de regio Haaglanden.

Hierna was ik officieel klaar om te rijden op de openbare weg en startte ik voor mijn AVD. Binnen een paar lessen was ik al spoedig klaar om af te rijden! Waar ik langzaam op gang kwam voor mijn AVB was ik zeer vlot voor mijn AVD. Resultaat: ook weer in 1x geslaagd!

Ik wil iedereen bedanken, van de dames van de receptie tot aan de eigenaar Halil. Een dikke 10 voor de ultieme klantbeleving.”

Recensie door Chris:

Beste motorrijschool van de regio Zuid Holland, 2 rijbewijzen gehaald hier, zowel mijn A als mijn A2. Voor beide alle 2 foutloos geslaagd voor een mooie prijs. Contact met de rij instructeur is super, legt alles op een rustige en heldere manier uit. Zeker een aanrader voor ieder rijbewijs die je in de toekomst wilt halen.

Recensie door Mirko:

Zeer te spreken over deze rijschool. Mijn instructeur wist duidelijk aan te geven op welke zaken ik moest letten tijdens het rijden op een chille manier. Lessen zijn ook divers en je rijdt constant andere routes. Al met al een aanrader.

Recensie door Johan:

Nogmaals hartelijk bedankt voor alle leerzame lessen dat voor dit resultaat hebben gezorgd. Ik kan er nu vanuit gaan dat ik dankzij jullie veilig en met veel plezier de weg op kan!

Mijn ervaring met Motorway is uitstekend te benoemen en vind het daarom ook erg jammer geen lessen meer te volgen.

Vanaf het eerste moment dat ik AVB les kreeg had ik direct het gevoel op de juiste plek te zitten. Vervolgens bij de eerste hoeveelheid AVD lessen erg veel persoonlijke aandacht gekregen wat voor mij echt een wake-up call is geweest, maar wel met de feedback van jullie kant erg blij mee ben. Ik ben er trots op dat ik dankzij alle inspanningen mijn rijbewijs hebt weten te behalen.

Mijn enige suggestie is, zet dit voort. De manier waarop jullie lesgeven is perfect. De passie voor motorrijden is duidelijk merkbaar!

Tijd voor mij om een eerste motor uit te zoeken. Ik ben benieuwd naar het komende evenement die jullie organiseren. Ik zal er zijn!

Recensie door Mariska:

Ik heb een zeer goeie ervaring met deze rijschool. Mijn instructrice was Serap en zij heeft mij echt goed begeleidt! Ze nam echt de tijd voor me en gaf me het gevoel dat ik het kon. Ze gaf me meer vertrouwen in het rijden en kon goed uitleg geven. Ik zou haar bij iedereen die nog zn rijbewijs moet halen aanraden! Echt een topinstructrice en rijschool.

Onze locatie (vind ons makkelijk)