fbpx

Over Ons

Motorway een begrip in Den Haag, nr. 1 in auto- motorrijlessen

Verkeersschool Motorway is opgericht in het jaar 2008 en is gestart met het geven van autorijlessen en in 2010 was Motorway zover gegroeid dat ze zijn gevestigd aan de Jan Luykenlaan in Den Haag. Samen met zijn team van instructeurs begeleid Halil je veilig de weg op met auto- en motorrijlessen. Motorway is ook de juiste partner voor het behalen van je certificaten voor je aanhanger, je brommer en scooter. Vanzelfsprekend biedt Rijschool Den Haag Motorway je de totaal oplossing om ook je theorie met 100% slaaggarantie te behalen.

Kies voor Motorway! Onze kwaliteit is jouw garantie!

Deskundige en ervaren rijinstructeurs die je begeleiden.

✓ Stapsgewijs opbouwen van je rijvertrouwen, door ervaren en betrouwbare begeleiding.

Wij rijden in nieuwe lesauto’s.

✓ Gediplomeerde KNMW motorrij-instructeurs.

✓ Je krijgt altijd de zelfde vaste instructeur.

✓ Altijd de nieuwste motoren tot je beschikking.

Elke les rijden met de zelfde auto.

✓ Elke les rij je op dezelfde motor.

Rij-instructeur All

Halil is gespecialiseerd in het geven van motorrijlessen en is KNMV gecertificeerd. Dagelijks stuurt Halil het volledige Motorway team aan en daarnaast deelt hij met passie en plezier zijn kennis en vaardigheden met zijn studenten. Het is zijn overtuiging dat precisie en techniek aan de basis liggen van een uitstekende bestuurder van een gemotoriseerd voertuig. Zijn manier van lesgeven kenmerkt zich door vakkundigheid en veiligheid. Op zijn aanwijzing ontwikkel jij in hoog tempo de vaardigheden van een uitstekende motorrijder.

Office-manager

Amanda is het zonnetje van ons team, met haar persoonlijke aanpak voel je je gelijk welkom bij Motorway. Het is haar missie om elke student zo volledig mogelijk te informeren. Ze draagt de verantwoordelijkheid van het beheren van alle agenda’s voor de planning van afspraken, theorie- en praktijk examens. Ze zorgt ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt.

Administratief Medewerker

Bram is een gangmaker op kantoor. Hij zorgt met zijn behulpzame aanpak voor overzicht en structuur in de administratieve processen. Hij is een ervaren aanwinst voor het team. Zijn persoonlijke aanpak geeft je een welkom gevoel elke keer als je langs komt voor informatie of een les bij Motorway.

Rij-instructeur Motor/Scooter

Alvin onze specialist in het geven van scooter- en motorrijlessen. Met spontaniteit en expertise verzorgt hij de rijlessen, om jou als student de vaardigheden bij te brengen die je veilig door het verkeer heen leiden. Alvin werkt volgens een vast schema en is zeer deskundig. Hij deelt graag zijn kennis en geeft je tips om jezelf te verbeteren. Onder zijn begeleiding ben je binnen de kortst mogelijke tijd klaar voor jouw rijexamen

Rij-instructeur Auto

Murat is onze expert op het gebied van autorijlessen, hij leert je alle ins en outs van het autorijden. Zijn enthousiasme en vrolijke karakter sporen jou aan, om je elke les 200% te geven. Zijn vaardigheden begeleiden jou vol vertrouwen naar jouw eindexamen. Hij zorgt dat jij met alle mogelijke zelfvertrouwen en een goeie dosis plezier je eindexamen in gaat.

Rij-instructeur Auto

Ercan is onze meest atletische rijinstructeur. Hij is stipt in zijn afspraken, een zeer ervaren instructeur met een groot inlevingsvermogen in jouw beleving. Zijn methode kenmerkt zich door jou uit je comfortzone te halen. Een fout maken is een opstap om een betere bestuurder te zijn. Zo zorgt hij ervoor dat jij veilig en zeker in het verkeer zal handelen.

Rij-instructeur Auto

Mo is onze stille kracht in het geven van autorijlessen. Met een goede dosis droge humor geeft hij jou vertrouwen in het besturen van je voertuig. Hij moedigt je aan en geeft je vertrouwen welke je nodig hebt om veilig en zeker in het verkeer rond te rijden. Met duidelijke instructies is hij streng op de juiste momenten om jou de regels van het verkeer te leren.

Theorie-instructeur

Anass is onze sterspeler in theorie. Hij neemt je mee in de begrippen en geeft jou de handvaten om in 24 uur te slagen voor je theorie examen. Zijn aanpak is gevuld met humor, om zo de examenstof pakkend te maken. Hij deelt met jou de technieken die ervoor zorgen dat jij de examenstof eigen maakt. Want deelnemen is slagen voor je theorie.

Account Manager

Yoeri is onze werving tijger. Hij zorgt dat al onze instructeurs worden voorzien van leerlingen op alle vlakken waar Motorway actief is. Zijn expertise is het benaderen van klanten op vereniging niveau. Hij verzorgt maatwerk van speciale pakketten en afspraken. Zijn specialisme ligt op het gebied van werving van nieuwe klanten voor Motorway.

Open chat
1
Vrijblijvend een Proefles Aanvragen?
Klik op de Whatsapp Icon Linksonder!
Powered by