Over Ons

Motorway een begrip in Den Haag, nr. 1 in auto- motorrijlessen

Verkeersschool Motorway is opgericht in het jaar 2008 en is gestart met het geven van autorijlessen en in 2010 was Motorway zover gegroeid dat ze zijn gevestigd aan de Jan Luykenlaan in Den Haag. Samen met zijn team van instructeurs begeleid Motorway je veilig de weg op met auto- en motorrijlessen.

Motorway is ook de juiste partner voor het behalen van je certificaten voor je aanhanger, je brommer en scooter. Vanzelfsprekend biedt Rijschool Den Haag Motorway je de totaal oplossing om ook je theorie met 100% slaaggarantie te behalen.

Rijschool Motorway is een Rijschool in hartje Den Haag. Wij zijn betrouwbaar, vakbekwaam en hebben altijd een scherpe prijs. Door te kiezen voor een deugdelijke, ervaren Rijschool met goed geschoolde opleiders en een leuke gemiddelde lesprijs zul je een goede rijopleiding voor een nette prijs krijgen.

Met onze verschillende pakketten is het mogelijk om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Heb je liever meer zekerheid? Dan is het mogelijk om een pakket met examengarantie te kiezen.

In vijf stappen ben jij in het bezit van het rijbewijs. Het aanvragen van een proefles is geheel vrijblijvend en geeft veel zekerheid. Vraag vandaag nog een proefles aan en stap deze week nog in de auto!

Kies voor Motorway! Onze kwaliteit is jouw garantie!

Deskundige en ervaren rijinstructeurs die je begeleiden.

✓ Stapsgewijs opbouwen van je rijvertrouwen, door ervaren en betrouwbare begeleiding.

Wij rijden in nieuwe lesauto’s.

✓ Gediplomeerde KNMW motorrij-instructeurs.

✓ Je krijgt altijd de zelfde vaste instructeur.

✓ Altijd de nieuwste motoren tot je beschikking.

Elke les rijden met de zelfde auto.

✓ Elke les rij je op dezelfde motor.

Waarom Motorway?

Bij verkeersschool Motorway kunt u terecht voor het behalen van uw auto, motor, aanhanger en scooter rijbewijs. Tevens kunt u terecht voor het halen van uw theoriecursus of taxipas. Voor de auto en motor hebben we bij alle pakketten een eerste gratis proefles!  Door onze unieke werkwijze hebben wij al honderden leerlingen geholpen aan een rijbewijs. Zo geven wij rijles in de regio Haaglanden, in o.a. Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Pijnacker, Westland en Nootdorp. Door onze flexibiliteit kunnen wij elke leerling voorzien van de juiste rij-instructeur met de nodige kennis en ervaring. Bij Motorway kunt u direct beginnen met lessen zonder lang wachten. Direct na het aanmelden voor een proefles zullen wij u inplannen in goed overleg. Hierbij kijken we wat de beste tijd en datum voor u uitkomt.

× Direct Contact