Aanhanger Rijbewijs Halen Den Haag

Haal bij Motorway jouw BE aanhanger rijbewijs!

Standaard pakketten

Alle rijopleidingen zijn inclusief het praktijkexamen. Jij mag zelf bepalen welk pakket je kiest. Het kan zijn dat je tijdens de cursus van je instructeur het advies krijgt, dat je toch meer rijlessen nodig hebt. Je kan dan een extra rijlessen per stuk afnemen. De kosten van een eventueel herexamen en/of extrarijlessen zijn niet bij de pakketprijs inbegrepen.

Aanhanger Rijbewijs Halen Den Haag ( Binnen 1 dag je BE rijbewijs halen ). Wij geven ook rijlessen in de omgeving van Den Haag.

Pakket Basic

€955,-

Pakket prijs
 • Complete pakket prijs
 • 8 BE rijlessen
 • Inclusief 1 praktijkexamen
 • Gratis oefenmateriaal
 • Direct starten


Pakket online bestellen

Pakket Plus

Meest gekozen

€1100,-

Pakket prijs
 • Complete pakket prijs
 • 10 BE rijlessen
 • Inclusief 1 praktijkexamen
 • Gratis oefenmateriaal
 • Direct starten


Pakket online bestellen

Pakket Premium

€1245,-

Pakket prijs
 • Complete pakket prijs
 • 12 BE rijlessen
 • Inclusief 1 praktijkexamen
 • Gratis oefenmateriaal
 • Direct starten


Pakket online bestellen

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, adminstratieve kosten en autogebruik tijdens examen.

Reguliere Rijopleiding

Mocht je geen interesse hebben om een pakket te kiezen, dan bestaat de mogelijkheid om je rijbewijs te halen op basis van losse lessen. Hier vindt je de kosten van alle losse onderdelen.

Losse aanhangerrijles (60 minuten) Intake les Praktijkexamen
€ 75,- € 95,- € 375,-
Losse aanhangerrijles (60 minuten)
€ 75,-
Intake les
€ 95,-
Praktijkexamen
€ 355,-

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen in Den Haag? Dan ben je bij rijschool Motorway aan het juiste adres. Wanneer je namelijk een aanhanger voort wilt trekken met een gewicht van meer dan 750 kg en de auto inclusief aanhanger meer dan 3500 kg weegt dien je in het bezit te zijn van het BE rijbewijs.

Het BE rijbewijs kan dus handig zijn wanneer je op vakantie gaat met een caravan of een zware aanhanger wilt voortrekken. Bij Motorway is het mogelijk om zowel losse rijlessen als pakketten af te nemen. Lees verder voor meer informatie over het aanhanger rijbewijs halen Den Haag.

De kosten van aanhanger rijbewijs halen Den Haag 

Op het moment dat je 18 jaar oud bent geworden is het mogelijk om op te gaan voor het BE rijbewijs. Voor dit rijbewijs is geen extra theoriecertificaat vereist, maar vanzelfsprekend is het wel een vereiste dat je in het bezit van het B rijbewijs. Bij rijschool Motorway is het mogelijk om rijlespakketten af te nemen. Mocht je geen interesse hebben om een pakket te kiezen, dan bestaat de mogelijkheid om je rijbewijs te halen op basis van losse lessen. Voor een losse aanhangerrijles van 60 minuten betaal je € 75,-. Voor een intakeles zijn de kosten eenmalig € 95,-. De kosten voor het praktijkexamen bedragen € 355,-.

Het aanhanger rijbewijs halen Den Haag door middel van één van onze rijlespakketten? Dan bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Alle pakketten zijn inclusief het praktijkexamen en je hebt zelf de mogelijkheid om te kiezen uit één van de pakketten. Wel kan het zo zijn dat onze rijinstructeur je het advies geeft om meer rijlessen af te nemen. Deze extra lessen kunnen dan alsnog per stuk afgenomen worden. De kosten van een eventueel herexamen of extra rijlessen zijn niet bij de pakketprijs inbegrepen. Bekijk hierboven de pakketten voor het aanhanger rijbewijs halen Den Haag:

Let op: voor het praktijkexamen is een gezondheidsverklaring vereist. De gezondheidsverklaring dien je online bij het CBR in te vullen voordat je op mag voor het praktijkexamen.

De lessen

Tijdens de lessen voor het aanhanger rijbewijs halen in Den Haag zal je samen met een instructeur de benodigde vaardigheden leren. Dit zijn onder andere het inparkeren van de aanhanger, het aan- en afkoppelen van de aanhanger, achteruitrijden en nog vele andere vaardigheden die je nodig hebt om je veilig de weg op te kunnen. Daarnaast wordt er natuurlijk ook aandacht besteedt aan het controleren van de aanhanger en worden de vereiste documenten behandeld.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heb jij behoefte aan meer informatie over het aanhanger rijbewijs halen Den Haag of wil je graag een proefles inplannen? Neem dan contact op met rijschool Motorway. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070-326 53 61 of je kunt een e-mail sturen naar info@motorway.nl. Rijschool Motorway, dé specialist wanneer het gaat om het aanhanger rijbewijs halen Den Haag.

aanhanger rijbewijs den haag

Jouw aanhanger rijbewijs halen bij Motorway.


✅ Wat kost het halen van je BE rijbewijs?

Bij rijschool Motorway is het mogelijk om rijlespakketten af te nemen. Mocht je geen interesse hebben om een pakket te kiezen, dan bestaat de mogelijkheid om je rijbewijs te halen op basis van losse lessen. Voor een losse aanhangerrijles van 60 minuten betaal je € 75,-. De kosten voor het praktijkexamen bedragen € 355,-.

✅ Kan ik direct beginnen met de rijlessen?

Ja, bij rijschool Motorway hebben wij geen lange wachtrijen. Je kunt direct na het aanmelden van een proefles meteen aan de slag.

✅ Hoelang duurt het voordat je slaagt?

Bij Motorway slaag je al binnen 1 dag voor jouw BE rijbewijs. Voor meer informatie of vragen bel of e-mail ons!

✅ Aanhanger Rijbewijs halen in Den Haag

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen in Den Haag? Dan ben je bij rijschool Motorway aan het juiste adres. Wanneer je namelijk een aanhanger voort wilt trekken met een gewicht van meer dan 750 kg en de auto inclusief aanhanger meer dan 3500 kg weegt dien je in het bezit te zijn van het BE rijbewijs.