Recensies

Ervaringen van leerlingen ✅

Recensie door Mark: Bij de eerste stap die ik bij Motorway binnen zette was het gevoel al uitstekend! Een hartelijk ontvangst en een persoonlijke benadering. Eerst nam ik een proefles om laagdrempelig (€ 35,-) kennis te maken, hierna koos ik voor een pakket.

Deze rijschool is niet gedreven om het geld uit je zak te kloppen maar om je spoedig te laten slagen, zonder onnodige lessen. Iets wat je overigens wel bij vele rijscholen ziet/hoort.

Mark geslaagd

Recensie door Ilse: Beste motorrijschool van de regio Zuid Holland, 2 rijbewijzen gehaald hier, zowel mijn A als mijn A2. Voor beide alle 2 foutloos geslaagd voor een mooie prijs. Contact met de rij instructeur is super, legt alles op een rustige en heldere manier uit. Zeker een aanrader voor ieder rijbewijs die je in de toekomst wilt halen.

rijschool den haag

Recensie door Pascal: Vorige week de complete motor rijopleiding in 1 keer met goed gevolg afgerond.
Mede dankzij de voortreffelijke instructies en lessen van mijn instructeur en de ontspannen sfeer bij rijschool Motorway, was het behalen van het rijbewijs precies zoals bij aanvang besproken is met Halil, kort gezegd heldere beoordeling, vakkundige lessen, planning is via de studiekaart goed inzichtelijk, motoren zijn in goede technische staat en up to date
Bedankt Halil en ga zo door met je bedrijf, het was mij een genoegen met jouw zaken te doen.

rijschool den haag

Recensie door Esther: “Eind december slaagde ik in één keer voor mijn motorrijbewijs. Halil was voor mij de perfecte instructeur. Op basis van wat hij me zag doen gaf hij heel gerichte instructies en stukjes theorie. Dus geen lange verhalen vooraf, maar gerichte lessen en feedback. Hij legde de lat hoog, maar ook geduldig en ontspannen en toen ik aan mijn examen toe was wist ik dat ik op niveau was. Ik beveel deze rijschool van harte aan! Thanks Motorway!” ? –

rijschool den haag

Recensie door Henk: Een zeer goede rijschool met informele sfeer. Vakkundige instructeurs die streng doch rechtvaardig zijn en waarbij ook ruimte is voor grappen. Men zegt wel eens dat je genoeg hebt aan vijf lessen, maar dat is zeer naïef. Motorrijden is een vak apart en tot aan het examen leerde ik nog steeds nieuwe dingen. Fine tunen van vakmanschap. Na het behalen van mijn rijbewijs (alle onderdelen overigens in één keer en ik ben geen talent bij uitstek) voelde het alsof ik jaren ervaring heb opgedaan. Dé beste rijschool Den Haag en omgeving. Met een goed en vooral veilig gevoel hoop ik binnenkort op mijn eigen motor de instructeurs nog eens tegen te komen op de weg. Nogmaals bedankt Motorway.? – Henk Verschuren

rijschool den haag

Recensie door Tanja: Super goeie rijschool heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik in 1x mijn autorijbewijs kon halen. Bij de bromfiets ging het net zo makkelijk. De vakbekwame en ervaren instructeurs kan je precies wijzen op de fouten en daarom zeker aan te raden als je snel en in 1x je rijbewijs wilt halen daarnaast kan je altijd wel met de instructeur praten als je een dag vrij hebt en wilt lessen.

Paula rijbewijs gehaald

Recensie door Anniko: Nette instructeur. Hij legde alles netjes uit en was streng waar het moest. Heb veel van jullie geleerd in een hele korte periode. Ik zal jullie zeker aanbevelen. Echt waar voor mij geld. Beter dan de vorige rijschool. Heb bij jullie echt veel geleerd in een hele korte periode. ??

Anniko

Recensie door Evert: Ik kon al redelijk met aanhanger rijden en dacht als formaliteit eventjes een BE-rijbewijs te gaan ophalen. Na een proefles bleek dat er toch nog heel wat komt kijken bij het veilig en volgens de regels rijden met zo’n lange/brede combinatie in druk verkeer. Halil wist het aantal benodigde lessen goed in te schatten en ik ben in 1x geslaagd! Ik kan Motorway aan iedereen aanbevelen! ?

rijschool den haag

Yes! Echt geweldig! Dankzij Halil ben ik in 1x geslaagd. Halil is een hele fijne rijinstructeur en kan je goed op je gemak stellen. Wel let hij op alles en kan goed je fouten benoemen en de dingen die je goed doet. Altijd exact op tijd en flexibel met inplannen. Dankjewel Halil <3

rijschool den haag