Turkse rijschool Den Haag

Ben jij op zoek naar een Turkse rijschool Den Haag? Dan zit je goed bij rijschool Motorway. Wij hebben namelijk verschillende instructeurs in dienst die de Turkse taal uitstekend beheersen. Vind jij het dus fijner om je lessen in deze taal te krijgen, bijvoorbeeld omdat je deze taal beter beheerst dan Nederlands? Dan weet je wat je te doen staat. Vraag vandaag nog een gratis proefles aan en maak kennis met onze instructeurs. In ieder geval kunnen wij je garanderen dat je bij rijschool Motorway altijd verzekerd bent van rijlessen van hoge kwaliteit. Wij zijn al 13 jaar een begrip in de omgeving van Den Haag en hebben dan ook één van de hoogste slagingspercentages uit deze regio.

De voordelen van onze Turkse Rijschool Den Haag

Rijschool Motorway is opgericht in het jaar 2008. Sinds de oprichting van onze rijschool zijn we dag in dag uit bezig geweest met het vakkundig opleiden van onze leerlingen, zodat zij veilig en verantwoord de weg op kunnen. Tijdens al deze jaren hebben we gemerkt dat er een grote behoefte is aan Turks sprekende instructeurs. Dit is dan ook precies de reden dat je bij ons terecht kunt indien je je rijles graag in het Turks wilt volgen. Dit biedt uitkomst voor leerlingen die de Nederlandse minder goed beheersen of voor mensen die het gewoon fijner vinden om les te krijgen van een Turkse instructeur. Wat de reden ook mag zijn, wij kunnen je in ieder geval verzekeren dat wij je uitstekend kunnen begeleiden tijdens het gehele proces. Door onze persoonlijke aandacht en het stapsgewijs opbouwen van het rijvertrouwen zorgen we ervoor dat jij vol goede moed het rijexamen tegemoet gaat. Daarnaast worden al onze lessen gegeven in nieuwe, maar altijd vaste lesauto’s. Vraag vandaag nog je eerste proefles aan en geniet van alle voordelen die onze Turkse rijschool Den Haag te bieden heeft.

Vraag een proefles aan

Wil jij beginnen met het halen van je rijbewijs? Dan raden we je aan om vandaag nog een proefles aan te vragen bij onze Turkse rijschool Den Haag. Tijdens deze proefles zal je samen met de instructeur de weg op gaan. Je begint enkel en alleen met het besturen van de auto en naarmate de les vordert zal je ook het gas- en rempedaal gaan bedienen. Na de proefles zal onze instructeur je in het Turks een advies geven van het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben. Hierdoor wordt het mogelijk om gebruik te maken van één van onze rijlespakketten. Natuurlijk is het bij onze Turkse rijschool Den Haag ook altijd mogelijk om losse lessen af te nemen indien je hier de voorkeur aan geeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Indien je behoefte hebt aan meer informatie over onze Turkse rijschool Den Haag is het natuurlijk geen enkel probleem om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag telefonisch of via e-mail te woord. Bel naar 070 – 326 5361 of stuur een e-mail naar info@motorway.nl. Wij voorzien je graag van meer informatie over onze Turkse rijschool Den Haag.

turkse rijschool den haag

Rijschool Motorway, wij hebben meerdere ervaren Turks sprekende rij-instructeurs. Faal+rijangst.