Theoriecursus Den Haag

Autotheorie theoriecursus Den Haag in 1 dag

Theoriecursus Den Haag door Motorway: Het theorie examen voor de auto (categorie B) bestaat uit 65 vragen. Deze vragen zijn opgezet om je te testen op de regels van het autorijden. Ze maken het je beslist niet gemakkelijk. De vragen zijn onderverdeeld in drie examenonderdelen: gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Theorie Cursus Den Haag verzorgd door Slaaggarant (partner van Motorway.nl). Bezoek onze website van theoriecursus Den Haag om jouw auto, motor en scootertheorie binnen 1 dag te halen!

  1. Gevaarherkenning 25 vragen
  2. Verkeersregels 30 vragen
  3.  Verkeersinzicht 10 vragen

Om te slagen voor het theorie examen moet je op het onderdeel gevarenherkenning minimaal 13 vragen goed hebben. De vragen gaan over: hoe te handelen in een verkeerssituatie en je krijgt 8 seconde om je antwoord te beredeneren. Voor de onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht moet je 35 van de 40 vragen juist hebben. Je krijgt bij dit onderdeel twee soorten vragen. Vragen die je moet beantwoorden met ja of nee, voor deze vragen krijg je 10 seconde bedenktijd. De overige vragen zijn meerkeuze vragen, hiervoor krijg je 15 seconde de tijd om je antwoord te formuleren.

Theoriecursus Den Haag Motortheorie

Het motor theorie examen bestaat uit 50 vragen, bij deze vragen mag je er slechts 6 fouten maken. Dit zijn vragen zijn geformuleerd uit het theorieboek dat bestaat uit 25 hoofdstukken. De meeste vragen kan je beantwoorden op basis van je ervaring, maar onderschat het niet. Onze intensieve manier van lesgeven zorgt ervoor dat je in 1 dag slaagt zonder boek. Wij bereiden je optimaal voor. (Theoriecursus Den Haag)

Bij ons volg je een 1-daagse theoriecursus en aansluitend ga je vervolgens op examen. De theorielessen bereiden je helemaal voor op het CBR theorie examen. De opzet is om je voorbeeldvragen te laten maken die goed aansluiten bij het werkelijke examen. Zo raak je bekend met de vraagstelling. Dit is de optimale setting die je in 1 keer laat slagen. Wij verzorgen de cursus in 24 uur zonder hulp van boeken en cd’s om te kunnen slagen! Bij rijschool Den Haag Motorway slaag je gegarandeerd.

Bij ons volg je een 1-daagse theoriecursus en aansluitend ga je vervolgens op examen. De theorielessen bereiden je helemaal voor op het CBR theorie examen. De opzet is om je voorbeeldvragen te laten maken die goed aansluiten bij het werkelijke examen. Zo raak je bekend met de vraagstelling. Dit is de optimale setting die je in 1 keer laat slagen. Wij verzorgen de cursus in 24 uur zonder hulp van boeken en cd’s om te kunnen slagen! Bij de eendaagse cursussen word je voor het CBR examen klaar gestoomd met onze eigen oefenstof. Onze vaste partner waarmee wij nauw samenwerken is theoriecursus Den Haag. Hier kan je zowel ook de motortheorie cursus volgen en de vrachtwagen theorie.

Wat bieden wij je aan:

  • 100% succes garantie!
  • Een 1 daagse theoriecursus
  •  Centraal gelegen (5 minuten van CBR vandaan)
Kosten:

De 1 daagse theoriecursus met 100% slaaggarantie kost normaal €180,- euro, maar bij ons exclusief theorie examen €90,- euro. Theoriecursus Den Haag.

✅ Binnen 1 dag je theoriecursus halen?

Bij Slaaggarant opleidingen haal je dezelfde dag nog je theoriecertificaat met 100% slagingskans!

✅ Geven jullie 100% slagingskans?

Ja zeker! Wij van Slaaggarant geven een 100% slagingskans! Dit vanwege onze jarenlange ervaring in het geven van theoriecursussen aan onze leerlingen.

✅ Dezelfde dag nog je CBR examen?

Bij Slaaggarant opleidingen geven wij 7 uur vooraf jouw theorie-examen, elke leerlingen een doelgerichte theoriecursus voor het bepalen van jouw theoriecertificaat!

✅ Wat voor cursussen geven jullie?

Wij geven voor de categorie Auto, Motor, Aanhanger en Taxi.

✅ Wat kost de theoriecursus?

Wij van Slaaggarant bieden de beste service voor de laagste prijs! Voor €99.- incl CBR examen en cursus kun je bij ons direct van start!