Rijschool Honselersdijk Motorway

Motorway is de rijschool voor het halen van je auto, motor of aanhangwagen rijbewijs. Een begrip in het hartje van Den Haag. Onze cursisten weten ons te vinden vanuit de Haaglanden.
Denk hierbij aan de plaatsen: Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Honselersdijk, Leidschendam, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Schipluiden, Voorburg en Zoetermeer.

We staan bekend om onze ervaring in combinatie met altijd scherpe prijzen. Ons team van vaste instructeurs bezit alle kwaliteiten om jou te helpen slagen voor je rijbewijs. Wij bieden diversen pakketten aan voor het halen van je auto, motor of aanhangwagen rijbewijs.

Haal bij ons ook je brom/scooterbewijs. Wij zijn hiervoor de beste partij. We bieden je een aantal totaalpakketten aan en we zijn ervan verzekerd dat er eentje bij jou past. Alle onze pakketten voorzien ook in het halen van je theorie-examen, welke je wordt aangeboden met slaaggarantie.

Onze kwaliteit is jouw garantie voor het halen van je rijbewijs. Rijschool Motorway onderscheidt zich door een vaste team van instructeurs. Een team met goede scholing en vakbekwaamheid. Naast deze kennis hebben ze ieder vele uren rijervaring.

Kom lessen bij Motorway, daar krijg je geen spijt van!!

Aanmelden