Spoedcursus Rijbewijs Den Haag

Snel je spoedcursus Rijbewijs Den Haag aanvragen bij Motorway. Wanneer je kiest voor een spoedcursus wordt er eerst een intake les ( 1ste rijles ) afgenomen. Hiermee wordt er bepaald hoeveel rijlessen je nodig zult gaan hebben. Plan snel je vrijblijvende proefles met de Rijschool Den Haag Motorway. Daarna moet je ervoor zorgen dat je voor aanvang van de spoedcursus:

Een tussentijdse toets (t.t.t.) is een toets die op ongeveer ¾ van je rijopleiding wordt afgenomen door het CBR. Een examinator beoordeelt tijdens deze toets je rijvaardigheid en geeft achteraf een oordeel wat je verbeterpunten zijn.De voordelen van een ttt: spoedcursus rijbewijs den haag

 • Je kunt vrijstelling verdienen van je bijzondere verrichtingen (die hoef je tijdens je examen dan niet meer te doen).
 • Je hebt de mogelijkheid om alvast te wennen aan de manier waarop een praktijk examen zal verlopen.
 • De nervositeit tijdens je praktijk zal hierdoor beduidend minder zijn.

Wanneer je ervoor kiest een ttt te doen, dan moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. ( ook kan je bij Motorway je theorie binnen 1 dag halen in Den Haag.

spoedcursus rijbewijs den haag

spoedcursus rijbewijs den haag

Spoedcursus Rijbewijs Den Haag Motorway

Bij Rijschool Motorway kun je lessen op verschillende manieren omdat de instructeur zeer flexibel is. Bij onze rijschool staat het aanpassingsvermogen op nr. 1 waardoor de leerling sneller de stof zal beheersen en zelfstanding kan toepassen in het verkeer. Op deze website kun je verdere informatie vinden zoals de prijzen en pakketten. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je klikken op Contact.

De lessen worden gegeven door ervaren rij-instructeurs,  het aanpassen aan de leerling lukt makkelijk doordat deze rij-instructeur zich makkelijk kan verplaatsen in de positie van de kandidaat omdat deze zich bevind in ongeveer de zelfde leeftijd categorie van de meeste kandidaten.

Vrouwelijke rij-instructeurs met spoed je rijbewijs?

Ook heb je een mogelijkheid les te krijgen door een instructrice voor de dames die zich beter op hun gemak voelen bij een vrouwelijke instructrice. Dit kun je gewoon aangeven wanneer je contact opneemt met Motorway rijschool. Ook is het mogelijk om eerst kennis te maken met de instructrice.

Bij Rijschool Motorway les je in een Volkswagen Golf TDI of in een luxe Audi. De auto is voorzien van airconditioning om tijdens de warme dagen het hoofd koel te houden tijdens het lessen. Rijschool Motorway hanteert aantrekkelijke prijzen ongeacht de regio waar je de lessen volgt. Rijschool Motorway sluit aan op jouw kennis en vaardigheden op het gebied van deelname aan het verkeer. De les auto waarin de lessen worden gegeven zijn ook te zien op deze website!

Spoedcursus Rijbewijs Den Haag binnen 14 dagen halen?

Wij rijden met een gloednieuwe Volkswagen en een Audi, voorzien van vele extra’s waaronder airconditioning. Je krijgt een vaste instructeur die een uitstekende rijopleiding heeft genoten, regelmatige nascholingscursussen volgt en serieus en nauwgezet zijn werk doet. Daarnaast kunnen we aan het eind van de opleiding eens wisselen van instructeur om de examensituatie na te bootsen. Bekijk ook de ABV oefeningen voor de Motorrijbewijs bij Motorway.

Je vorderingen worden elke les bijgehouden op een leskaart. Tevens laten wij je, alvorens je op examen gaat, een tussentijdse toets afleggen. Dit heeft als voordeel dat je meestal dezelfde examinator krijgt op je examen.

Rijbewijs BE met spoed halen in Den Haag?

Autorijbewijs categorie BE

 • Met rijbewijs BE bent u niet beperkt in het gewicht van de aanhangwagen.
 • Let wel op de maximale trekhaaklast, dit staat vermeld op het kentekenbewijs.
 • Ook het gewicht van de totale combinatie mag meer dan 3500 kilo wegen. Alleen voor het trekkend voertuig geldt, dat de toegestane maximum massa niet meer dan 3500 kilo mag wegen.
 • Ledige massa motorvoertuig: 750 kg
 • Spoedcursus Rijbewijs Den Haag met 100% slagingskans
 • Toegestane maximum massa aanhangwagen: 950 kg
 • Vereist: rijbewijs BE
 • Reden: toegestane maximum massa is meer dan 750 kg en is meer dan de ledige massa van het trekkend voertuig.

Ledige massa trekkend motorvoertuig: 2800 kg
Toegestane maximum massa aanhangwagen: 850 kg
Vereist: rijbewijs BE
Reden: toegestane maximum massa is meer dan 750 kg en die van de totale combinatie bedraagt meer dan 3500 kg.

Autorijschool Motorway begrijpt zijn leerlingen. Er komt een dag dat je het helemaal gehad hebt met het fietsen door weer en wind en het openbaar vervoer. Kortom, je bent er helemaal klaar voor, je wilt zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Zo snel mogelijk, maar wel veilig, betaalbaar en met plezier. Daar kan Autorijschool Motorway voor zorgen. Wij bieden kwaliteit, goede begeleiding en gaan voor een persoonlijke aanpak, zodat we van jou een goede chauffeur kunnen maken. Het slagingspercentage ligt hoog, de meeste leerlingen slagen bij het eerste of tweede examen. Ook bieden wij betaalbare lessen aan.

Spoedcursus Rijbewijs Den Haag halen

Wij zijn zeer flexibel in tijden en dagen en je kunt een afspraak maken op korte termijn. Daarnaast kun je kiezen waar je opgehaald en afgezet wilt worden, bijvoorbeeld thuis, op school of op je werk.

Door jarenlange ervaring kennen we het vak van rij-instructeur als geen ander. Dat leerlingen zich op hun gemak moeten voelen tijdens het rijden is voor ons geen nieuws. Met de juiste begeleiding en houding van onze instructeurs zorgen wij ervoor dat de leerlingen uiterst relaxed in de auto stappen.

Naast het hebben een vaste rij-instructeur kun je kiezen voor een vrouwelijke of mannelijke instructeur. Op deze manier proberen we onze leerlingen zoveel mogelijk tegemoet te komen, zodat zij op een snelle en vertrouwde manier hun rijbewijs halen.

Je kunt bij ons terecht voor de rijopleidingen B en rijbewijs B. Tevens bieden wij ook rijlessen in automaat in de omgeving Den Haag
aan. Hierbij kun je al meteen je eerste stappen maken met het rijden.

Tijdens de lessen vertellen onze rij-instructeurs je alles wat je moet weten wanneer je deel gaat nemen in het verkeer. De beste zithouding en de manier waarop je je hoofdsteun en spiegels afstelt, bespreken we uitvoerig. En je autokennis en remtechnieken worden aangescherpt. Tijdens het lessen krijg je feedback op je inzicht in het verkeer en de manier waarop je aan het verkeer deelneemt. Een spoedcursus rijbewijs in Den Haag kan direct worden uitgevoerd, geen lange wachtlijsten maar direct starten met de rijlessen!