Scooter

Scooter Rijbewijs Halen Den Haag

Motorway is de rijschool om verantwoord, veilig en vlot je scooterrijlessen te volgen. Onze instructeurs zijn er om jou te begeleiden met je theorie examen en je scooter rijlessen. Cursisten die slagen voor hun scooterrijbewijs krijgen een waardebon cadeau, voor een gratis auto- of motor rijles zodra ze 18 zijn. Zo kan je gelijk op je 18e verjaardag de weg op, met je eerste rijles bij Motorway.

Standaard pakketten

Alle rijopleidingen zijn inclusief een theoriecursus en een praktijkexamen. Jij mag zelf bepalen welk pakket je kiest. Het kan zijn dat je tijdens de cursus van je instructeur het advies krijgt, dat je toch meer rijlessen nodig hebt. Je kan extra rijlessen per stuk afnemen. De kosten van een eventueel herexamen en/of extra rijlessen zijn niet bij de pakketprijs inbegrepen. Scooter Rijbewijs Den Haag bij verkeersschool Motorway.

Pakket standaard 🛵

€460,-

Pakket prijs
  • 6 Scooter rijlessen
  • 1 Praktijkexamen


Aanmelden

Pakket Plus 🛵

Meest gekozen

€535,-

Pakket prijs
  • 8 Scooter rijlessen
  • 1 Praktijkexamen


Aanmelden!

Pakket Premium 🛵

€605,-

Pakket prijs
  • 10 Scooter rijlessen
  • 1 Praktijkexamen


Aanmelden!

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief CBR kosten, adminstratieve kosten en autogebruik tijdens examen.

Reguliere Rijopleiding

Mocht je geen interesse hebben om een pakket te kiezen, dan bestaat de mogelijkheid om je rijbewijs te halen op basis van losse lessen. Hier vindt je de kosten van alle losse onderdelen.

Losse scooterrijles (60 minuten) Praktijkexamen
€ 42,- € 205,-
Eendaagse theoriecursus Theorie-examen
€80,- € 55,-

Jouw Scooter Rijbewijs is vlakbij (Den Haag) ?

Wil jij binnenkort opgaan voor je scooter rijbewijs Den Haag? Dan kunnen we je vertellen dat je bij rijschool Motorway zeker aan het juiste adres bent. Motorway is namelijk dé rijschool om verantwoord, veilig en vlot je scooter rijlessen te volgen.

Onze ervaren instructeurs zijn uitstekend in staat om je te begeleiden met het theorie examen en natuurlijk ook tijdens de scooter rijlessen. Daarnaast krijgt iedere geslaagde leerling een waardebon voor een gratis auto- of motorrijles van Motorway cadeau. Op het moment dat je 18 bent geworden is het mogelijk om deze waardebon in te wisselen en te starten met je eerste rijles voor het auto- of motorrijbewijs.

Scooter Rijbewijs Halen in Den Haag

Vanaf het moment dat je 15,5 jaar oud bent is het mogelijk om te beginnen aan het scooter rijbewijs Den Haag. Vanaf deze leeftijd is het namelijk toegestaan om het theorie examen af te leggen. Tijdens dit examen komen verschillende vragen aan bod over het begrijpen en het kennen van de verkeersregels. Het theorie examen wordt klassikaal afgenomen en bestaat uit 50 vragen. Een deel van de vragen is meerkeuze en een deel van de vragen zijn open. Om te slagen voor het theorie examen dien je minimaal 44 van de 50 vragen goed te beantwoorden. De kosten voor het theorie examen bedragen € 34,50. In de avond of in het weekend het examen afleggen? Houdt dan rekening met een extra toeslag van € 4,75.

scooter rijbewijs den haag

Scooter Rijlessen gegeven door Motorway.

Scooter Rijbewijs halen? De kosten op een rijtje:

De kosten voor de scooter rijlessen zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Motorway biedt onze leerlingen de keuze uit drie verschillende pakketten voor het halen van het scooter rijbewijs Den Haag. Bij de prijs van deze pakketten zit het theorie examen en het praktijkexamen inbegrepen. Natuurlijk ben je er vrij in om zelf een pakket te kiezen, maar het kan voorkomen dat onze instructeur je aanraadt om extra losse rijlessen af te nemen. Wij bieden de volgende pakketten aan:

Mocht je geen interesse hebben in één van onze pakketten dan is het natuurlijk mogelijk om je scooter rijbewijs te halen door middel van losse lessen. Wij hanteren de volgende losse tarieven:

  • Losse scooter rijles (60 minuten) € 42,-
  • Praktijkexamen € 205,-
  • Theorie examen € 55,-

Contact opnemen?

Wanneer je behoefte hebt aan meer informatie of wanneer je een proefles voor je scooter rijbewijs Den Haag wilt inplannen is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070 – 326 53 61 of het is mogelijk om een e-mail te sturen naar info@motorway.nl. Wij staan iedere werkdag voor je klaar om al je vragen over het scooter rijbewijs Den Haag te beantwoorden.

FAQ over jouw Scooter Rijbewijs

Waar geven jullie de scooter rijlessen?

De scooter rijlessen worden verzorgd vanuit onze hoofdkantoor aan de Jan Luykenlaan 1 in Den Haag

Wat kost een scooter rijles bij Motorway?

Bij ons kost een scooter rijles geheel vrijblijvend €37,-.

Waar kan ik mezelf inschrijven?

Je kan ons telefonisch bereiken op 070 326 5361 of via onze aanvraagformulier jouw gratis proefles inplannen. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Hoe oud moet je zijn?

Je kan vanaf 16 jaar beginnen met jouw scooter rijlessen bij onze vestiging in Den Haag.