Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Categorie:

Kantooradres

Rijschool Motorway
Jan Luykenlaan 1
2533 JK Den Haag
E: [email protected]
T: 070 326 53 61
M: 06 21 24 88 65
IBAN: NL84 INGB 0005 2846 20
KvK: 27274469

Motorway is KNMV gediplomeerd

Rijschool Pijnacker Motorway | Motor- Autorijschool


Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool of motorrijschool bij jou in de buurt? Kies dan voor de beste rijschool van Pijnacker: Rijschool Motorway Pijnacker.

Ieder jaar slagen ongeveer 20 leerlingen in Pijnacker. Rijschool Motorway staat bekend als de rijschool met het hoogste slagingspercentage.

Eén van onze rij-instructeurs in de omgeving van Pijnacker is Murat. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Delft, Delfgauw, Nootdorp en Leidschendam. In

Rij-instructeur Murat over rijschool Motorway: “Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Pijnacker, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!”

Rijschool Motorway heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 99%, terwijl instructeur Murat uitblinkt met een percentage van 100%! Mathijs uit Pijnacker: “In 2014 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij rijschool Motorway, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! ”

Informatie over de proefles

Tijdens jouw proefles ga je zelf 60 minuten echt rijden en zullen we na afloop samen bespreken hoe het ging. Je leert dan snel jouw instructeur kennen en hij kan je meteen vertellen wat jouw rijbewijs ongeveer gaat kosten. Bij de proefles voor de autorijlessen kunnen we je thuis ophalen en afzetten. De proefles voor de motorrijlessen start vanaf ons kantoor in Den Haag.

Alle proeflessen bij Rijschool Motorway zijn vrijblijvend. Je bent hierna dus niet verplicht om rijlessen bij ons te volgen.

Zes redenen om voor rijschool Motorway Pijnacker te kiezen!

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Onze rij-instructeur uit Pijnacker haalt je bij iedere les op en zet je weer af.
  • Zowel auto- als motorrijlessen.
  • Ook rijles in de avond en het weekend.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij rijschool Motorway werken.

Wil jij graag zo snel mogelijk beginnen met je rijlessen? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We nemen contact met je op voor een proefles.