Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Categorie:

Kantooradres

Rijschool Motorway
Jan Luykenlaan 1
2533 JK Den Haag
E: [email protected]
T: 070 326 53 61
M: 06 21 24 88 65
IBAN: NL84 INGB 0005 2846 20
KvK: 27274469

Motorway is KNMV gediplomeerd

Rijschool Naaldwijk Motorway | Motor- Autorijschool


Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Kies dan voor de beste rijschool van Naaldwijk:Rijschool Motorway Naaldwijk

We zijn blij met het feit dat in 2014 maar liefst 50 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Naaldwijk. Meer dan 70% van onze autoleerlingen slaagden in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

En 95 % van onze motorleerlingen slaagden ook in een keer. Dat betekend dat wij één van de hoogste slagingspercentages hebben.

Als je in Naaldwijk woont, dan ken je wellicht rijinstructeur Suzan. Dit is namelijk haar werkgebied. Niet alleen inwoners uit Naaldwijk, maar ook mensen uit Wateringen, Monster, Kwintsheul, Honselersdijk of Poeldijk zijn van harte welkom bij rijschool Motorway Naaldwijk. In Den Haag, Delft en Nootdorp rijden collega’s van instructrice Suzan.

Rij-instructrice  Suzan over rijschool Motorway: “Ik werk sinds 2014 bij rijschool Motorway, daarvoor had ik een eigen rijschool. Ik merk dat het goed is om in een groot team te werken, omdat je zo veel van elkaar kunt leren.”

Leerlingen geven rijschool Motorway gemiddeld een 9,1 als cijfer. Instructrice Suzan  zit zelfs op een 9,3! Fardau uit Naaldwijk: “Ik ben in 2014 bij rijschool Motorway gaan lessen, terwijl ik pas in 2015 hoefde te betalen. Op het moment dat ik rijles volgde, was ik werkloos, maar ik kon wel ergens anders beginnen, maar daar had ik een rijbewijs voor nodig. Nu heb ik een baan als postbode en kan ik daarnaast mijn auto afbetalen. Dank je wel, rijschool Motorway !

Informatie over de proefles

Tijdens jouw proefles ga je zelf 60 minuten echt rijden en zullen we na afloop samen bespreken hoe het ging. Je leert dan snel jouw instructeur kennen en hij kan je meteen vertellen wat jouw rijbewijs ongeveer gaat kosten. Bij de proefles voor de autorijlessen kunnen we je thuis ophalen en afzetten. De proefles voor de motorrijlessen start vanaf ons kantoor in Den Haag.

Zes redenen om voor rijschool Motorway Naaldwijk te kiezen!

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Je wordt thuis opgehaald in Naaldwijk!
  • Zowel auto- als motorrijlessen
  • De laagste prijs per rijles in Naaldwijk.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.