Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Categorie:

Kantooradres

Rijschool Motorway
Jan Luykenlaan 1
2533 JK Den Haag
E: [email protected]
T: 070 326 53 61
M: 06 21 24 88 65
IBAN: NL84 INGB 0005 2846 20
KvK: 27274469

Motorway is KNMV gediplomeerd

Rijschool Leidschendam Motorway | Motor- Autorijschool


Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto of motor naar school rijden? Wacht niet langer en schrijf je in voor auto en motorrijlessen bij rijschool Motorway in Leidschendam.

n 2014 ontvingen 40 jongens en meiden hun roze pasje in Leidschendam. Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar het hoogste slagingspercentage van alle autorijscholen en motorrijscholen in Leidschendam en omgeving.

Als je in Leidschendam woont, dan ken je wellicht rij-instructrice Suzan. Dit is namelijk haar werkgebied. Rijschool Motorway Leidschendam rijdt in een straal van tien kilometer om Leidschendam, dus ook in plaatsen als Nootdorp, Zoetermeer of Delfgauw. Nog verder van huis? Rijschool Motorway heeft rij-instructrice  in nabije dorpen en steden als Rijswijk, Delft, Delfgauw, Voorburg, Naaldwijk, Poeldijk, Pijnacker,Den Haag, Scheveningen, Den Hoorn, Schipluiden, Honselersdijk en Monster.

Rij-instructrice Suzan over rijschool Motorway: “Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook.”

Oud-leerlingen zijn positief over rijschool Motorway en ook over rij-instructrice. Mike uit Leidschendam: “Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij rijschool Motorway gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. En natuurlijk ook in één keer geslaagd !”

Informatie over de proefles

Tijdens jouw proefles ga je zelf 60 minuten echt rijden en zullen we na afloop samen bespreken hoe het ging. Je leert dan snel jouw instructeur kennen en hij kan je meteen vertellen wat jouw rijbewijs ongeveer gaat kosten. Bij de proefles voor de autorijlessen kunnen we je thuis ophalen en afzetten. De proefles voor de motorrijlessen start vanaf ons kantoor in Den Haag.

Alle proeflessen bij Rijschool Motorway zijn vrijblijvend. Je bent hierna dus niet verplicht om rijlessen bij ons te volgen.
Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Delfgauw en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. We prikken dan – samen met jou – een datum voor een vrijblijvende proefles.

Zes redenen om voor rijschool Motorway Leidschendam te kiezen!

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Wij halen je thuis in Leidschendam op (en brengen je thuis).
  • Zowel auto- als motorrijlessen.
  • Betaal niet teveel: slechts €€25 per autorijles en €35 per motorrijles
  • Mooie nieuwe rookvrije lesauto’s en lesmotoren met ABS.
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.