Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Categorie:

Kantooradres

Rijschool Motorway
Jan Luykenlaan 1
2533 JK Den Haag
E: [email protected]
T: 070 326 53 61
M: 06 21 24 88 65
IBAN: NL84 INGB 0005 2846 20
KvK: 27274469

Motorway is KNMV gediplomeerd

Rijschool Zoetermeer Motorway | Motor- Autorijschool


Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je autorijbewijs. Sla je slag bij Rijschool Motorway in Zoetermeer, waar je deze week nog kunt beginnen!

Rijschool Motorway is een regionale rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Zoetermeer ongeveer 60 leerlingen hun autorijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! In 2014 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van Rijschool Motorway. Dit is zeer hoog.

Het werkgebied van rijschool Motorway is Zoetermeer. Woon je in Den Haag, Rijswijk, Delft, Delfgauw, Voorburg, Naaldwijk, Poeldijk, Nootdorp, Leidschendam, Pijnacker, Zoetermeer, Scheveningen, Den Hoorn, Schipluiden, Honselersdijk en Monster? Ook dan kun je bij ons aankloppen voor rijlessen.

Rij-instructeur Halil over rijschool Motorway: “Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren.”

Leerlingen geven rijschool Motorway gemiddeld een 9,1 als cijfer. Instructeur Halil zit zelfs op een 9,3! Daan uit Zoetermeer: “Er zijn veel verschillende rijscholen. Bij drie rijscholen heb ik een proefles afgenomen. Met Halil was er direct een klik. Bedankt voor de fijne tijd.”

Zes redenen om voor rijschool Motorway Zoetermeer te kiezen!

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • We halen je thuis op en zetten je thuis af.
  • Ook ééndaagse theoriecursussen. (100% slagingsgarantie! )
  • Lessen voor €€25 per autorijlesen €35 per motorrijles. Slim bezig!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2014 het Gouden Stuur voor veiligste rijschool.

Wil jij graag rijlessen in Zoetermeer en omgeving? Bel met rijschool Motorway (070-3265361) of vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.