Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Categorie:

Kantooradres

Rijschool Motorway
Jan Luykenlaan 1
2533 JK Den Haag
E: [email protected]
T: 070 326 53 61
M: 06 21 24 88 65
IBAN: NL84 INGB 0005 2846 20
KvK: 27274469

Motorway is KNMV gediplomeerd

Rijschool Scheveningen Motorway | Motor- Autorijschool


Rijschool Scheveningen Motorway

Ben je opzoek naar een rijschool in Scheveningen dan dien je daarvoor te zijn bij rijschool Motorway. Als rijschool heeft Motorway jarenlange ervaring waardoor er met elke type leerling op een gepaste wijze kan worden omgegaan. Ongeacht je niveau, bij rijschool Motorway ben je aan het juiste adres wil je snel je rijbewijs halen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Als rijschool in Scheveningen zorgt Motorway ervoor dat je standaard wordt onderwezen in een aantal basisvaardigheden. Zo spelen discipline en beheersbaarheid een grote rol. Wanneer jij je op de openbare weg bevindt, dan is het daarbij van belang dat er strikt aan regels wordt gehouden. Is er sprake van een lakse houding, dan zullen de gevolgen hiervan vroeg of laat naar voren komen. Als rijschool zorgt Motorway er dan ook voor dat deze leerprincipes de basis van elke rijles vormen.

Ervaren rijinstructeurs bij Rijschool Motorway Scheveningen.

Om de principes op de juiste wijze bij te brengen wordt ervoor gezorgd dat jij als leerling van onze rijschool in Scheveningen altijd een ervaren rij-instructeur krijgt toegewezen. De rij-instructeurs van Motorway beschikken allemaal over de nodige papieren waardoor kwaliteit gewaarborgd is.

Bij het volgen van rijlessen bij onze rijschool in Scheveningen wordt er altijd ruimte geschept om je instaat te stellen het rijbewijs zo snel mogelijk te halen. Echter dient er een belangrijk aspect niet vergeten te worden en dat is de basis.

Essentiële basisvaardigheden worden nooit overgeslagen bij rijschool Motorway Scheveningen

Ondanks de aanwezigheid van een versneld tempo van rijles geven wordt er altijd door de rij-instructeurs voor gezorgd dat essentiële basisvaardigheden nooit worden overgeslagen. Verantwoord deelnemen aan het verkeer op de openbare weg wordt op deze wijze dan ook mogelijk gemaakt.

Wanneer je bij onze rijschool in Scheveningen begint met het volgen van rijlessen dan zal je altijd eerste met een aantal standaardhandelingen te maken krijgen. Zo volgt er altijd een uitgebreide kennismaking met ons als rijschool en daarnaast de rij-instructeur. Een ander aspect is dat jij ook het woord krijgt om aan te geven wat jij van ons als rijschool verwacht en hoe je denkt dat een en ander binnen jouw privé-situatie past.

Een belangrijk onderdeel bij deze kennismaking is het rijlespakket dat je kiest. Als rijschool in Scheveningen werken wij met een divers aantal rijlespakketen. Alle pakketten zijn zodanig samengesteld dat uiteindelijk een specifiek pakket altijd zal aansluiten op jouw behoeften. Zo kun je niet alleen denken aan tijden maar ook aan het budget dat voorhanden ligt.

Bel nu naar dé rijschool in Scheveningen: 070-3265361

Opzoek naar een rijschool in Scheveningen waarbij kwaliteit voorop staat? Bij rijschool Motorway ben je daarvoor aan het juiste adres.

Rijschool Motorway is dé rijschool in Scheveningen.