Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Categorie:

Kantooradres

Rijschool Motorway
Jan Luykenlaan 1
2533 JK Den Haag
E: [email protected]
T: 070 326 53 61
M: 06 21 24 88 65
IBAN: NL84 INGB 0005 2846 20
KvK: 27274469

Motorway is KNMV gediplomeerd

Rijschool Honselersdijk Motorway | Motor- Autorijschool


Rijschool Honselersdijk Motorway, het adres voor goedkope en beste rijlessen.

Ben je opzoek naar een rijschool in Honselersdijk en omgeving voor het behalen van je motor rijbewijs tegen zeer scherpe tarieven, dan dien je te zijn bij Rijschool Motorway. Ook studenten zijn van harte welkom bij ons.

Bij rijschool Motorway Honselersdijk wordt je op de juiste manier klaargestoomd voor het praktijkexamen. Voor het behalen van je motor rijbewijs dien je namelijk twee soorten praktijkexamens af te leggen. Je hebt het AVB-examen en het AVD-examen. Het AVB-gedeelte heeft betrekking op het goed kunnen beheersen van de motor, ook wel de bijzondere verrichtingen genoemd. En het AVD-gedeelte heeft betrekking op het deelnemen aan het openbare verkeer.

Naast het afleggen van het praktijkexamen ben je ook aan het juiste adres bij rijschool Honselersdijk Motorway voor het theorie-examen. Immers, wil jij je motorrijbewijs behalen dan dien je eerst geslaagd te zijn voor het theorie-examen. Heb je al je autorijbewijs op zak, dan dien je toch nog apart het theorie-examen voor de motor  te doen. Wel is het dan zo dat je aan het AVB-examen kunt deelnemen zonder dat je voor het theoriegedeelte geslaagd dient te zijn.

Bij rijschool Motorway krijg je motorrijles van rij-instructeurs die allemaal KNMV gediplomeerd zijn. Op deze manier ben jij als leerling motorrijder van onze rijschool in Rijswijk, Delft, Delfgauw, Voorburg, Naaldwijk, Poeldijk, Nootdorp, Leidschendam, Pijnacker, Zoetermeer, Scheveningen, Den Hoorn, Schipluiden, Den Haag en Monster.

ervan verzekerd dat je al de basisbeginselen van veilig motorrijden in het verkeer meekrijgt.

Je motor rijbewijs snel voordelig behalen? Bij rijschool Motorway ben je aan het juiste adres voor een goedkope en goede autorijlessen en motorrijlessen.

Informatie over de proefles

Tijdens jouw proefles ga je zelf 60 minuten echt rijden en zullen we na afloop samen bespreken hoe het ging. Je leert dan snel jouw instructeur kennen en hij kan je meteen vertellen wat jouw rijbewijs ongeveer gaat kosten. Bij de proefles voor de autorijlessen kunnen we je thuis ophalen en afzetten. De proefles voor de motorrijlessen start vanaf ons kantoor in Den Haag.

Alle proeflessen bij Rijschool Motorway zijn vrijblijvend. Je bent hierna dus niet verplicht om rijlessen bij ons te volgen.

Wil jij dat rijschool Motorway jou ook helpt om je rijbewijs te halen in Honselersdijk?
Meld je dan nu aan voor een proefles en wij bellen je om een afspraak te maken voor je proefles.