rijschool Motorway

Home – Den Haag | nr. 1 in auto- en motorrijles!

Vanaf januari 2008 begon Halil Yilmaz met het geven van autorijlessen en starten hij de onderneming Motorway . In 2010 kwam het onderdeel motorrijden erbij. Sinds 2013 is rijschool Motorway gevestigd aan de Jan Luykenlaan en beschikken wij inmiddels over vijf uiterst professionele instructeurs die u helpen uw rijbewijs te behalen. Of dit nu voor de Auto, Motor, bromfiets, aanhanger of theorie is… Motorway helpt u om zo snel en veilig mogelijk dit te behalen.

Motorway ( rijschool den haag ) staat voor Kwaliteit en onze kwaliteit is uw garantie!!

Uitsluitend deskundige en vriendelijke rij-instructeurs.

Bij onze rijschool krijg je motor-rijles van een KNMV Gediplomeerde Motorrij-instructeur.

Nieuwe lesauto's en -motoren (alle motoren hebben ABS).

Altijd een vaste instructeur en dezelfde lesauto/-motor.

Tijdens de motorrijlessen wordt de cursist ten aller tijde gevolgd met een volgmotor (Dus nooit met de auto !).

Vervangende lesauto en -motor beschikbaar.

Halil
Directeur / Rij-instructeur

Halil is sinds 2010 de eigenaar van rijschool Motorway en is inmiddels een begrip in Den Haag en omstreken. Zijn passie voor motorrijden heeft hij al op vele van zijn leerlingen op een vakkundige en veilige manier weten over te brengen.

Anass
Theorie instructeur

Anass is onze Theorie tijger die met zijn strenge en motiverende babbel iedereen laat slagen voor zijn theorie. Voor jong en oud en voor zowel de motor als de auto , vrijwel iedereen laat hij slagen binnen 24 uur.

Alvin
Rij-instructeur

Alvin is onze gezellige en muzikale bromfiets en motorrij-instructeur die in zijn vrije tijd is te vinden achter de draaitafel als Dj Alvin Artist. Ook voor een demonstratie of een rustgevende peptalk kunt u Alvin benaderen.

Murat
Rij-instructeur

Murat is onze laatste aanwinst om het team van Motorway te komen versterken. Deze vrolijke jongeman is er voor al uw vragen en eisen op het gebied van de auto

Waarom Motorway?

Je rijbewijs halen, een belangrijke investering voor de rest van je leven. Vaak heb je er lang voor gespaard of betalen je ouders de rijopleiding of een gedeelte daarvan. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de keuze van de juiste rijschool is.

Betrouwbaarheid, vakbekwaamheid maar natuurlijk ook de prijs zullen voor een belangrijk deel de uiteindelijke keuze bepalen. Door te kiezen voor een deugdelijke, ervaren rijschool met goed geschoolde opleiders en een leuke gemiddelde lesprijs zul je een goede rijopleiding voor een nette prijs krijgen.

Kortom ben jij opzoek naar een goede rijschool? Neem vandaag nog een vrijblijvende proefles!