Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Categorie:

Kantooradres

Rijschool Motorway
Jan Luykenlaan 1
2533 JK Den Haag
E: [email protected]
T: 070 326 53 61
M: 06 21 24 88 65
IBAN: NL84 INGB 0005 2846 20
KvK: 27274469

Motorway is KNMV gediplomeerd

Rijschool Den Hoorn Motorway | Motor- Autorijschool


Rijschool Den Hoorn Motorway

Bij rijschool Motorway Den Hoorn krijgt u  de belangrijkste pasjes die volwassenen tegenwoordig in hun portemonnee hebben, dit is dan uw eigen rijbewijs. Om uw rijbewijs te halen moeten er echter natuurlijk wel rijlessen gevolgd worden. Een van de rijscholen waaruit u kunt kiezen als u in Den hoorn woont is de rijschool Motorway in Den Horrn. Wij bieden een aantal opties aan voor het succesvol afronden van dan wel een autorij-examen of motorrij-examen. Al deze opties hebben hun eigen kracht en u kunt precies zelf kiezen wat voor u het prettigst is.

De opties waar je bij Rijschool Motorway Den Hoorn uit kunt kiezen

Iedereen heeft natuurlijk een ander leerproces. Dit geldt ook voor het behalen van een rijbewijs. Daarom als rijschool Motorway Den Hoorn bieden wij verschillende trajecten. Al deze trajecten zijn er op gericht om het hoogste slaginspercentage te halen. Als u van u zelf weet dat u het best rendeert als u uw rijlessen kunt inplannen naar eigen wil kunt u bij ons een reguliere opleiding volgen. Bij een reguliere opleiding betaalt u per les die u volgt en zit u nergens aan vast. Een rij-examen kunt u bij ons aanvragen en door onze connecties met het CBR zal u hiervoor een korting ontvangen. Onze rijinstructeurs geven bij u aan wanneer u volgens hen klaar bent voor het succesvol afleggen van het rij-examen. Als u een bepaalde periode heeft waarin u bijvoorbeeld veel tijd heeft kunt u ervoor kiezen om een spoedcursus te nemen.

Rijschool Motorway Den Hoorn spoedcursussen

Deze spoedcursussen zijn in Den hoorn alleen beschikbaar voor een autorijbewijs. De cursussen die we aanbieden zijn beschikbaar in de volgende lengtes: – 6 weeks (24 lessen) – 8 weeks(30 lessen) – 10 weeks(40 lessen) – 10 daags(25 lessen) – 15 daags(30 lessen)

De cursussen die 6, 8 of 10 weken duren hebben als voorwaarde dat er elke week minimaal 2 lesblokken gevolgd moeten worden. Een lesblok kan bestaan uit 1 les, maar uw rijinstructeur of u kan er ook voor kiezen om 2 lessen achter elkaar in te plannen. Dit valt dan nog steeds onder 1 lesblok. Elke les die u met rijschool Motorway Den hoorn kunt inplannen bestaat uit 50 minuten. De cursussen die respectievelijk 10 en 15 dagen duren zijn een stukje intensiever dan de andere cursussen. De lessen zijn zo ingedeeld dat u van maandag tot en met zaterdag elke dag 2 lessen heeft. Zondag is dan vrij en maandag gaat u weer door. Totdat de 25 lessen op zijn blijft u dit patroon volgen.

Contact opnemen met rijschool Motorway Den Hoorn

Het halen van een rijbewijs is erg handig. Hierom zijn er veel rijscholen, waar rijschool Motorway Den Hoorn uitblinkt is haar hoge slaginspercentage en de spoedcursussen die we aanbieden van rijschool Motorway Den Hoorn.