Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Categorie:

Kantooradres

Rijschool Motorway
Jan Luykenlaan 1
2533 JK Den Haag
E: [email protected]
T: 070 326 53 61
M: 06 21 24 88 65
IBAN: NL84 INGB 0005 2846 20
KvK: 27274469

Motorway is KNMV gediplomeerd

Rijschool Delfgauw Motorway | Motor- Autorijschool


In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Bij rijschool Motorway in Delfgauw ben je aan het juiste adres.

Ieder jaar slagen ongeveer 40 leerlingen in Delfgauw. Wist je dat rijschool Motorway het hoogste slagingspercentage van alle rijscholen in Delfgauw heeft?

Als je een Motorway auto tegenkomt in Delfgauw, dan is de kans groot dat Suzan achter het stuur zit. Overigens lest zij naast Delfgauw ook in naburige plaatsen als Den Haag, Rijswijk, Delft, Voorburg, Naaldwijk, Poeldijk, Nootdorp, Leidschendam, Pijnacker, Zoetermeer, Scheveningen, Den Hoorn, Schipluiden, Honselersdijk en Monster.
Rij-instructeur Suzan over rijschool Motorway Delftgauw: “Een eerste stap maken om je rijbewijs te halen. Daar is lef voor nodig. Ik zou het super vinden als ik jou mag helpen met het behalen van het roze pasje.”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over rijschool Motorway gesproken. Over rijinstructrice  Suzan zijn velen te spreken. Aiden uit Delfgauw: “Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen.”

Informatie over de proefles

Tijdens jouw proefles ga je zelf 60 minuten echt rijden en zullen we na afloop samen bespreken hoe het ging. Je leert dan snel jouw instructeur kennen en hij kan je meteen vertellen wat jouw rijbewijs ongeveer gaat kosten. Bij de proefles voor de autorijlessen kunnen we je thuis ophalen en afzetten. De proefles voor de motorrijlessen start vanaf ons kantoor in Den Haag.

Alle proeflessen bij Rijschool Motorway zijn vrijblijvend. Je bent hierna dus niet verplicht om rijlessen bij ons te volgen.
Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Delfgauw en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. We prikken dan – samen met jou – een datum voor een vrijblijvende proefles.

Zes redenen om voor rijschool Motorway Delfgauw te kiezen!

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur/instructrice.
  • Je wordt thuis opgehaald en afgezet in Voorburg!
  • Rijlessen over uit je pakket? Wij betalen ze terug!
  • Betaal niet teveel: slechts €€25 per autorijles en €35 per motorrijles.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.